Get Off The Couch!

NERF - Een onvergetelijk ervaring

Nerf vrije inloop
Combat City Indoor Adventures is naast de kinderfeestjes nu ook open voor vrije binnenloop. De kinderen kunnen zich uitleven in de grote hal waar een heus dorp gebouwd is. Hier kunnen ze in tijdsvakken van 60 of 90 minuten Nerf spelen met elkaar. De kinderen kunnen gebruik maken van de verschillende startpunten. Ook beschikken wij over verschillende attributen om spellen mee te spelen zoals vlaggen en goudstaven. Er is altijd een ervaren instructeur aanwezig maar begeleiding van ouders is aan te raden. We adviseren een leeftijdgrens van minimaal 6 jaar vanwege de handelingen die met de Blasters moeten worden gedaan. Ook moeten de kinderen in staat zijn het spel te begrijpen.

Tarieven
- 1 uur NERF €11,- p.p.
- 1,5 uur NERF €15,- p.p.
- Ouders/begeleiders gratis entree.
Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen. Wij beschikken over een mooie horecagelegenheid waar men aan de bar eten en drinken kan bestellen.

Openingstijden Nerf kinderfeestjes
Woensdag 12:30 tot 18:00
Vrijdag 15:00 tot 18:00
Zaterdag en Zondag 15:30 tot 18:00

U kunt tussen deze opening en sluitingstijden een tijd aangeven waarop u het kinderfeestje van uw zoon of dochter wilt houden.

Reserveren
Voor het reserveren van uw tijdvak kunt u telefonisch contact opnemen op +31 (0)71 207 3708.
Wij bevestigen dan of u bij ons terecht kunt.

Combat City Kindermenu € 5,95 per kind
Indien u gekozen heeft voor de optie kindermenu dan zorgen wij dat het eten na de baantijd voor uw groep geserveerd wordt, uw tafel is dan een half uur langer voor u en uw groep gereserveerd. De kinderen kunnen kiezen uit;

- Friet met sausje en snack naar keuze( kroket, frikandel, kaassoufflé).
- Pizza margarita(22cm).