Arrangementen

Wat is er te doen?

 • NABV airsoft & paintball Leiden

  Airsoft gaat verder waar Paintball ophoudt. Met levensechte replica’s van vuurgevaarlijk wapentuig ga je de strijd met elkaar aan. Een vlag veroveren, een gijzelaar bevrijden of een kluis kraken? Als team kom je voor spectaculaire taken en uiterst moeilijke missies te staan. Je gaat met je vrienden een strijd aan vol samenwerking, tactiek en uitdaging.

  Inschrijving is alleen voor NABV leden, buitenlanders met een NABV ontheffing (hier aan te vragen) of introducés. U kunt een introducé aanmelden door het "Aanmelden introducé skirm" formulier in te vullen bij de gewenste skirm.

  Meer info
 • vrijgezellenfeestje & groepsuitjes, bachelor party

  Vergeet alles, Airsoft is een ervaring vol actie, adrenaline en sensatie! Eenmaal begonnen is stoppen geen optie!

  Praatjes maken is makkelijk, nu is het tijd om dit ook daadwerkelijk te bewijzen in onze Airsoft arena. Vorm teams, doe je uitrusting aan, kies je wapens en de strijd kan beginnen!

  Wil je liever paintballen? Ook dat kan, welliswaar zonder verf maar wel met dezelfde wapens en speciale balletjes.

  Meer info -->
 • Bedrijfsuitjes & Zakelijke uitjes & Teambuilding

  Wanneer je met met mensen in een team werkt is op elkaar afgestemt zijn erg belangrijk. Zonder de onderlingen samenwerking zal een geslaagd project uiterst uitdagend zijn. Het is niet voor niets dat in ieder bedrijf men ‘iets’ wil gaan doen om het samenhorigheidsgevoel te verhogen. Een 'Real Life Game' omgeving waarin spanning en sensatie wordt toegevoegd is een uitstekende moment om dit teamverband te versterken. Proffesionele instructeurs zullen jullie daarbij een handje helpen om uiteindelijk als team spannende en uitdagende spel elementen op te lossen

  Veel mensen hebben nog steeds het jaren-80 idee dat samen een vlot bouwen, paintballen of karten de voornaamste opties zijn voor teambuilding. Wij bij Combat City zullen jullie laten zien dat ons 'Real Life Game' scenario eentje is die je nooit zal vergeten.

 • NERF Wars - Kinderfeestje

  Speciaal voor jouw verjaardagsfeestje hebben wij de Nerf Party. Een pakket waarbij je 80-90 minuten lang verschillende toffe speltypes kunt spelen. Na een korte uitleg en wat schietoefeningen kies je een favoriete Blaster uit. We hebben de nieuwste modellen en er mag tussendoor geruild worden. Je mag dus ons hele arsenaal uitproberen. Tussendoor in de de pauzes staat er onbeperkt limonade een zakje chips en snoep voor jullie klaar.

  Meer info
 • NERF Wars - Kinderfeestje

  Sinds kort bieden we ook kinderairsoft aan, dit in de vorm van Fortnite of Call of Duty met verschillende toffe speltypes. Na een korte uitleg krijg je een heuse Heckler & Koch G36C geweer of een Walther P22 pistool en de bijbehorende magazijnen. Tussendoor in de pauzes staat er onbeperkt limonade een zakje chips en snoep voor jullie klaar.

  Fortnite Battle Royale

  Call of Duty
 • NERF Wars - Kinderfeestje

  Speciaal voor jouw verjaardagsfeestje of andere gelegenheid hebben wij de Paintball Party. Een pakket waarbij je verschillende toffe speltypes kunt spelen. Na een korte uitleg krijg je een paintball geweer en de bijbehorende ballen. Tussendoor in de de pauzes staat er onbeperkt limonade een zakje chips en snoep voor jullie klaar.

  Meer info
 • Zoute Boter - Catering & Delivery Service

  Interesse om de gehele locatie af te huren voor een evenement, bedrijfsfeest, feestavond, privé skirm of openbare skirm? Geen enkel probleem. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, wij leveren maatwerk en werken graag samen met verschillende organisatoren, bedrijven, particulieren en onafhankelijke initiatiefnemers.

  Contact opnemen